Уважаеми клиенти, в нашия сайт - електронен магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти. Ние ви предлагаме продукти от ниския до високия ценови клас. Разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули. В случай, че търсите продукт, който не откривате в магазина ни, моля използвайте формата за запитване и търсене на продукти. Ние ще намерим търсения от вас продукт на най-изгодната цена и ще се свържем обратно с вас. Като дистрибутор с голям оборот, получаваме големи отстъпки от вносителите и благодарение на минималните надценки, можем да ви предложим авточасти на много атрактивни цени.


Съединител / монт. части

Съединител / монт. части

                                   

При проектиране на съединителя отделните елементи като феродов диск, притискателен диск, и лагер на съединителя са изчислени да имат приблизително еднакъв "живот" на експлоатация. Поради тази причина най-често се препоръчва подмяната на целия съединител, а при някой модели автомобили се налага и смяната на демпферния маховик.

Предлагаме комплект съединител и демпферен маховек за всички автомобили на водещите фирми в този бранш като  LUK, AISIN, SACHS и Ashika като по този начин се избягват потенциални проблеми, произлизащи от използването на сходни елементи от различни производители на части за съединител. Комплекта съдържа всички необходими компоненти за извършване на качествен и сигурен ремонт.

Направете запитване, а ние ще ви дадем най-добрата цена.


Категории в раздела

Сравнение на продукт (0)


Маховик LUK 415 0217 10 за MAZDA 6, MAZDA MPV II

Маховик LUK 415 0217 10 за MAZDA 6, MAZDA MPV II

Маховик LUK 415..

970.00 лв.

Маховик LUK 415 0220 10 за VOLVO S60, VOLVO V70 II, VOLVO ХС90 D5
Маховик LUK 415 0362 10 за BMW 5 (Е60), BMW 5 Touring, BMW ХЗ, BMW X5
Съединител комплект luk 620 0198 16 за Лада Нива
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)