Уважаеми клиенти, в нашия сайт - електронен магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти. Ние ви предлагаме продукти от ниския до високия ценови клас. Разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули. В случай, че търсите продукт, който не откривате в магазина ни, моля използвайте формата за запитване и търсене на продукти. Ние ще намерим търсения от вас продукт на най-изгодната цена и ще се свържем обратно с вас. Като дистрибутор с голям оборот, получаваме големи отстъпки от вносителите и благодарение на минималните надценки, можем да ви предложим авточасти на много атрактивни цени.
Информация за доставка


Поръчаните от Вас продукти се изпращат чрез куриерска фирма Еконт като пощенска пратка с 10% отстъпка от тарифата за доставка.

Доставки се извършават до всички населени места на територията на страната. Изпращането става след телефонен разговор за потвърждаване на Вашата поръчка. Потвърждаване на поръчките става от 9:00 до 17:00 часа. Поръчки, направени след този час се потвърждават и изпращат на следващия ден.

 

Сумата за доставка е различна, в зависимост от това дали пратката се изпраща до офис на Еконт, до адрес в населени места с офиси на Еконт или до адрес в населени места без офиси на Еконт, както и от нейното тегло.

 

Ориентировъчни цени за доставка:

Пощенска тарифа на Еконт само до офиси:

до 1 кг. -  3.50 лв.

над 1 кг. до 20 кг. - + 0.32 лв. / за всеки следващ килограм

Към тази сума се добавя 0.96% от наложения платеж и 0.2% застраховка.

Цената за доставка варира според Такса "гориво", начислявана от Еконт и може да бъде различна за всеки месец.

Точната цена на доставката ще научите при потвърждаване на поръчката.

Съгласно тарифите на куриерските служби, за доставка в събота до адрес се заплаща допълнително 2.40 лв..

При желание на клиента за фиксиран час на доставката до адрес,  се заплаща допълнително 2.40 лв.

 

Тук може да проверите в кои населени места има офиси на Еконт, както и да намерите най-близкия от тях до вашия адрес.


СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът на доставката зависи от зоната, в която попада вашето населено място и е от 1 до 3 работни дни след датата на потвърждаване .ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА(РЕКЛАМАЦИЯ)

Ако откажете пратката след като тя е била вече изпратена с куриер, Вие трябва да заплатите двойния размер на куриерската услуга, защото изпращането и връщането на стоката се заплащат от Клиента.

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й.

Съгл. чл. 55 от ЗЗП "Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок до 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката". За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Разходите по връщането са за сметка на клиента.