Уважаеми клиенти, в нашия сайт - електронен магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти. Ние ви предлагаме продукти от ниския до високия ценови клас. Разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули. В случай, че търсите продукт, който не откривате в магазина ни, моля използвайте формата за запитване и търсене на продукти. Ние ще намерим търсения от вас продукт на най-изгодната цена и ще се свържем обратно с вас. Като дистрибутор с голям оборот, получаваме големи отстъпки от вносителите и благодарение на минималните надценки, можем да ви предложим авточасти на много атрактивни цени.


Ходова част

Ходова част

 

Части за оси и стабилизатори

Части за управление

Амортисьори, пружини и аксесоари

Главини и лагери главина

   

                 

Ходова част, или окачване, е определение, дадено на системата на пружини, амортисьори и връзки, които свързват превозното средство с колелата и позволяват относителното движение между двете. Системите на окачване служат за две цели – допринасят за поведението на автомобила на пътя: работа и спиране за добра активна безопасност, както и удоволствие от шофирането, поддържайки комфорта на пътниците в автомобила, добре изолирани от шума по пътищата, натъртвания и вибрации и др.

Предлагаме всички компоненти по ходовата част за голяма част от автомобилите - носачи, накрайници, биелетки, шарнири, амортисьори, тампони, карета и др.

Попитайте за наличност и цени, като предоставите данни за вашия автомобил.


Категории в раздела

Сравнение на продукт (0)


Биелетка за BMW 3 (E46)

Биелетка за BMW 3 (E46)

Биелетка за BMW..

28.00 лв.

Външен накрайник - десен Moog AU-ES-7150 за AUDI
Вътрешен накрайник Moog BM-AX-1843 за BMW 5 (E39)
Вътрешен накрайник Moog BM-AX-4342 за BMW 3 (E36), 3 (E46)

Промо -28%

Комплект носачи (окачване) Teknorot  за Audi A6(4f2, C6) 02/2005 - 03/2011

Промо -42%

Показва 1 до 16 от 25 (2 страници)