Практиката ни показва, че в повечето случаи изборът на подходящи авточасти е труден за клиентите. Доверете се на нашия онлайн магазин ! Ние ще разгледаме всички възможни варианти и ще ви предложим най-доброто съотношение цена/качество/съвместимост. Потърсете съвет чрез Формата за запитване и търсене на авточасти. Ще получите отговор по телефона или e-mail
Декларация за поверителност

Декларация за поверителност

 

Уважаеми посетители,

Нашият сайт/онлайн магазин е организиран така, че по принцип да позволява да ни посещавате в Интернет, без да се легитимирате или да давате каквато и да било лична информация. За да можете лесно да намирате тази декларация, ние Ви осигуряваме достъп до нея, като я поставяме на нашата начална страница и в долната част на всяка страница.

В случаите, когато заявите желание да Ви предоставим продуктите и услугите, които искате да закупите, ние имаме нужда от информация и настоящата декларация за конфиденциалност описва събирането на данни и употребата им в такива случаи.

Настоящата декларация за конфиденциалност се отнася единствено за „ДИЛАНА 23“ ЕООД.


Събирани лични данни

 „ДИЛАНА 23“ ЕООД събира чрез страницата си https://u-parts.eu минимално нужните лични данни от своите клиенти. Те са ни нужни, за да осъществим доставката по куриер на поръчка, направена в нашия електронен магазин:
• Е-mail адрес - нужен за вход в потребителския профил. На него получавате информация за статуса на всяка отделна поръчка.
• Име и фамилия
• Телефон за контакт - служи за уточняване и потвърждаване на всяка поръчка. Ползва се също и от куриер за доставката.
• Адрес за доставка - Не се изисква този адрес да съвпада с вашия личен. Доставката може да бъде до учреждения или офиси на куриерски фирми.
• Данни за фактура -Тази информация е публична и е достъпна свободно в търговския регистър.

Ние не изискваме показване на лични документи и не правим техни копия!

 

Съхранение на вашите лични данни

Данните които събираме се съхраняват в изцяло електронен вид (без хартиени копия) на следните места:
• Сървър на Superhosting.bg, където се помещават всички бази данни на страницата ни. Достъпът до него се случва по криптирана (HTTPS) връзка от оторизирани наши служители.
• База данни на изпратените по куриер пратки. Съхраняват се от куриерска фирма Еконт
• Съхраняваме данните за издадени стокови разписки и фактури в собствен сървър.

 

Трансфер на данни

Предоставяме събраните данни на следните трети страни с които имаме договорни отношения:
• За осъществяване на доставка - Куриерска компания ЕКОНТ
• За съхранение - СуперХостинг.БГ ООД
• За осъществяване на счетоводна дейност - Собствен сървър.

 

Право на промяна или заличаване на лични данни

Съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните), всеки наш клиент има право да поиска неговите лични данни да бъдат променени или заличени от нашите информационни архиви. Можете да го направите, като се свържете с нас по телефон или ни пишете на E-mail.

 

Платформа за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия: http://ec.europa.eu/consumers/odr


Предоставените от Вас лични данни са информация, която служи за Вашата идентификация, т.е. име, адрес, имейл адрес, телефон. Ние не събираме лични данни, освен ако вие не ги заявите в конкретни случаи, например, когато поръчвате продукти. Потребителите на този онлайн магазин са наши клиенти и ние защитаваме личните им данни. Използваме тези данни да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. Освен информацията, предоставена от Вас, може да събираме и други данни по време на Вашето посещение на сайта ни, като използваме инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други подобни.

Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или да Ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законо-упълномощените лица. 

Не е позволено непълнолетни лица да дават лични данни в сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници. 

"ДИЛАНА 23" ЕООД, собственик на онлайн магазин ''U-PARTS.EU'', е регистрирано като администратор на лични данни по Закона за защита на личните данни под номер 422745.

                                        "ДИЛАНА 23" ЕООД гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни.

Информацията, която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси, ни помага да направим посещението Ви последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:

• помогнем при попълване на поръчка;

• информираме относно продукти или услуги;

• да предоставим услуги и поддръжка;

• известим за нови услуги или стоки;

• предоставим персонализирани промоционални оферти;

• изберем съдържание което да Ви бъде показано;

• да обработим плащане на поръчка

"ДИЛАНА 23" ЕООД се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

Изявлението за защита на личните данни важи за електронния магазин на „ДИЛАНА 23“ ЕООД. Нашият сайт може да съдържа връзки към други доставчици, за които не можем да носим отговорност относно тяхната защита на личните данни. Моля, когато напускате този сайт, се информирайте относно изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.

При възникнали промени на политиката ни за защита на личните данни, те ще бъдат оповестени в нашия сайт.

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Ако имате въпроси относно личните си данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас